Skip to content

Over Ons

Beautysalon Dolores is een bedrijf die gemotiveerd is en graag haar klanten wilt helpen. Beautysalon Dolores werkt als een bedrijf die u doorschakelt naar andere bedrijven. Deze bedrijven zijn werkzaam in de verzorgingssector, deze sector is niet heel breed maar er is wel veel vraag naar. Ook is het vaak lastig voor consumenten om een goed bedrijf te vinden die hun echt kunnen helpen in deze sector. Ons bedrijf streeft voor een goede service en altijd lage prijzen. Het bedrijf is opgericht door Marloes, Marloes deed dit omdat zij ook ervaarde dat het lastig kan zijn om een geschikt bedrijf te vinden in deze sector.

Werkwijze

Beautysalon Dolores is een bedrijf die zich opstelt als tussenschakel. Hiermee bedoelen wij dat wij u kunnen doorverbinden naar bedrijven in de verzorgingssector. Voordat wij aan de slag kunnen hebben we eerst een verzoek van een klant nodig. Zodra deze binnenkomt zullen we direct onderzoeken welk bedrijf het beste bij u past. Hierbij nemen we de toegevoegde eisen of wensen en behoeftes in mee. We zullen u op de hoogte houden zodat u altijd aanvullingen kunt geven. Zodra wij denken dat we de echte geschikte partner hebben gevonden zullen we dit direct aan u doorgeven. 

Kom ook een keer langs!

Voordat we met u samenwerken willen we u graag een keer ontmoeten. Dit kan in ons kantoor maar ook via een online meeting. We zullen in dit gesprek afspraken maken en voorwaarde bespreken. Wij zullen u altijd betrouwbaar en eerlijk behandelen. Onze prijzen zijn altijd lager dan die van onze concurrenten. Wij hopen u graag een keer te zien!